28. ledna 2012

Těšila jsem se ke Gorilkovým jako malý harant, vlastně jako pokaždé, když za nimi jedu. Ani mi nevadí, když musím kvůli tomu v sobotu brzo vstávat a to jinak neopouštím o víkendu postel před desátou.

U Gorilkových se v ten den chystala oslava Kambiných 40. nalezenin a tak známé gorilofanky už stihly vyzdobit návštěvnický prostor u pavilonu a potom šly připravovat dobroty pro tu naši oslavenkyni. Oslava začala až odpoledne a to už jsme tam nebyli, ale i tak jsme si užili krásné chvilky s gorilkama.

Nejdřív to bylo hlavně větvičkování, kterému se poctivě a s nadšením věnovali úplně všichni. Kiburi přijel do pavilonu jako vždy na elegantním oři zvaném Kijivu, ale brzo se z něj stal úplně veliký samostatný goriláček, který si klidně vynesl proviant sám nahoru na schody a tam trávil i dost času.

Moc akcí na popisování vlastně z toho dne ani není. Po okusování větviček nastala siesta a něžnosti. Dlouho jsem se nemohla odtrhnout od okna, kde ležela Shinda s Tatunkem. Tatu se oddaně koukal tetě do očí a ta ho něžně hladila po hlavě, sem tam vydepilovala přebytečný chloupek, občas ho olízla a líbla na čelíčko. V zájemném objetí vydrželi hodně dlouho a nebyla jsem jediná, kdo z nich byl unešený, hodně návštěvníků se nemohlo odlepit od té "maminky" a jejího děťátka. Další podobnou dvojici vytvářela Kijivu s Kiburkem a nakonec i Kamba s Tatunkem, bylo to prostě takové mazlící dopoledne.

Richard hodně odpočíval na palandě a pak, když nabral dostatek sil, uvědomil si, že se mu vlastně děsně zastesklo po manželce. Ovšem Kijivu jeho nadšení zrovna nesdílela a tak z chystaného aktu zůstal nejspíš jen pokus, který ze všech nejvíc zaujal Kiburka. Ten to všechno sledoval z bezprostřední blízkosti a jakmile mamka poodběhla od taťky, hned šel zblízka zkontrolovat, cože to jako vlastně tatínek na mamině viděl.

Bikira trávila hodně času v různých výškách a občas ji přišel navštívit Kiburi, aby jí nebylo smutno. Pak už nastalo velké hemžení před kuchyní, ale vzhledem k chystaným dobrotám tentokrát oběd v 1 hodinu nebyl. Ale to jejich čekání na oběd bylo tak nakažlivé, že jsme se s nimi rozloučili a šli si dát ke Gastonovi bramboračku :o)

Tak zase někdy příště, moji milí Gorilkovi. A tobě, naše krásná, moudrá, milá Kambuško přeju jen to nejlepší. Hlavně ať jsi zdravá, šťastná a spokojená, milující a milovaná.

Dole pod fotkami se můžete podívat na umazlené video aktérů Kijivu, Kiburka, Kamby, Tatunka a Shindy.

Oslavenkyně Kamba

Oslavenkyně Kamba

Richard

Richard

Bikira

Bikira

Kijivu

Kijivu

Kamba a Shinda

Kamba a Shinda

Tatu

Tatu

Kiburi

Kiburi

Kiburi a Kijivu - co to ten taťka s maminou vyváděl???

Kiburi a Kijivu - co to ten taťka s maminou vyváděl???

Tatu

Tatu

Kiburi

Kiburi

Kiburi

Kiburi

Kiburi a Bikira

Kiburi a Bikira

Kiburi

Kiburi

Kouzelné mazlící dvojice

Kijivu a Kiburi, Kamba a Tatu, Shinda a Tatu

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page