Kulatiny mladé paní Moji

Uteklo to rychleji než voda v potoce při jarním tání a člověku se tomu ani věřit nechce. První pražské gorilí miminko, krásná a roztomilá holčička Moja, slaví 13. prosince 2014 svoje 10. narozeniny. Už to dávno není holčička a nežije s rodiči, ale je šťastně provdaná ve Španělsku za svého galantního manžela, pana Nikyho a mají spolu kouzelnou rošťandu Duni, které budou brzo už dva roky.

Prostě čas letí všem, i těm gorilkám. Díky té kdysi malé holčičce Moje začalo i moje okouzlení touhle rodinou a tak s naší milou oslavenkyní Mojou vlastně můžu otevřít čampáňo i já.

Děkuju Mojce, a nejen jí, za tak úžasnou desetiletku, o které se mi předtím ani nesnilo. Za ty všechny nádherné zážitky, za pohledy zblízka do gorilích očí, za to, že jsem se občas cítila, jako bych byla Mojčina kamarádka, za sny, které jsem mívala - třeba jak se ke mně Moja podhrabala pod sklem a já si ji odnášela vítězoslavně domů.

Krásné narozeniny, Mojinko. Oslav je co nejlíp a ať si ti pořád daří tak, jako doposud. Osud tě má rád a tak když už žiješ daleko od nás, je dobře, že žiješ takový krásný život. Posílám ti dopis od brášků, kterým se po tobě taky stýská, i když to občas maskují klučičími řečmi.

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page