Kiburkova pětiletka

Tak Kiburkovi je už pět let... Taky vám to zní tak neuvěřitelně jako to zní mamce Kijivu, taťkovi Richardovi a tetám Kambě, Shindě a Bikiře? Jediný, komu to nezní neuvěřitelně, je bráška Nuru. To víte, sám zatím umí počítat jen do dvou a když se honem podíval na prstíky, aby zjistil, jak je ta pětka vlastně veliká, tak mu to nijak divné ani velké vůbec nepřišlo.

Ale je to opravdu tak. Ten malý goriláček, který přišel na svět o dubnovém sobotním dopoledni roku 2010, přesně 24.4., letos slaví pět let. Není to tak dlouho, co slavila pětiletku jeho sestra Moja, po ní potom bráška Tatu a teď je dohnal i Kiburek, veselý, milý, úžasný goriláček.

Jeho pětiletka byla pestrá jako jarní louka a Kiburi během ní zažil spoustu událostí a změn - příchod tety Bikiry, odjezd Moji a ztrátu Tatunka, narození brášků Taníka a Nuríska, odjezd Taníka, povodeň a stěhování do věže, schovanou a potom zadrátkovanou tetu Kambu, schovanou a potom zadrátkovanou tetu Bikiru, svoje bolavé bříško a léčbu dr. Vodičkou a to jsme ještě možná na něco zapomněli... no nezdá se vám, že je toho na jeden pětiletý život docela hodně? Ještě že je Kiburi takový veselý kluk, který dokáže všechny trable zvládnout na jedničku a svými jedinečnými kousky umí i i těm největším bubákům vyčarovat na tváři smích.

Při příležitosti tohoto slavného výročí snesli Gorilkovi na hromadu fůru fotek, které za těch pět let Kiburkova života nasbírali. Nalepili je do sešitku, aby je Kiburi při prohlížení nepomíchal (však víte, že je tak trochu divoch) a mamka Kijivu sem tam připsala nějaký komentář. Občas se u toho objevila i slzička dojetí nebo smutku, to když si prohlížela fotky prvorozené a dnes už odstěhované dcery Moji nebo malého Kiburka s větším bráškou Tatunkem... A možná si při procházení těmi pěti lety povzdechla - koukám, jak ten čas letí.

Stejnými slovy začíná i video z Kiburiho pětiletky. Jestli máte čas a chuť, projděte si Kiburkovo album spolu s naším oslavencem a podívejte se, jak se to mrňavé miminko postupně mění v urostlého a nádherného gorilího kluka. Ale hlavně nezapomeňte odpovědět na tu jeho závěrečnou otázku, protože to Kibiho opravdu zajímá.

MILOVANÝ KIBÍSKU, PŘEJU TI TU NEJKRÁSNĚJŠÍ OSLAVU NAROZENIN A V ŽIVOTĚ JEŠTĚ SPOUSTU DALŠÍCH PĚTILETEK!

Kiburkovi je pět let

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page