Moja

Moja

26. února 2011

Dnešní den pojali Gorilkovi klacíkově a polínkově. Když jsem dorazila, všichni byli obtěžkání polínky, ze kterých svědomitě ohlodávali kůru a někteří rychlejší jedinci už vydlabávali z navrtaných dírek schované pochoutky. Nevím, co tam měli, asi rozinky, možná oříšky nebo kousky ovoce, ale muselo to být hrozně dobré, protože si všichni dávali moc záležet, aby polínka důkladně pročištili.

Mojka si pro jistotu vzala polínka hned dvě a dalo jí práci uhlídat si je, aby jí je nikdo nesebral.

Moc se mi líbilo, jak krásně používali různé nástroje, aby se do dírek dobře dostali. Richard například využil svých dlouhých nehtů.

Tatu zase usoudil, že má prstíky ještě dost tenké na to, aby se do dírek hravě dostal.

No a Mojka si připravila krásně dlouhý klacík a používala ho jako pravá dáma v té nejlepší restauraci, však na ní taky Tatu mohl oči nechat.

Tatu opět překypoval dobrou náladu a energií a nenechával nikoho v klidu. Mojku zaházel dřevitkou, u mamky zkusil štěstí s mlíčkem, Bikiru obšťastňoval herdami do zad a nakonec se trochu zklidnil u tety Kamby, která jako by říkala - Goriláku na nebesích, ty to vidíš!

Bikirka posedávala stranou od ostatních, ale jinak byla v pohodě. Opět předvedla bravurní chůzi po dvou po zemi i po laně - ale bohužel, oběd na ni zase nezbyl a tak se spokojila aspoň s polínkem. I to jí ale zůstalo jenom chvilku, protože za ní přišla Moja, sedla si před Bikiru, chvilku si počkala, až se Bikira podívala jinam a polínko jí ukradla. Opice jedna.

Kijivu si užívala pohodu s Kiburkem, po ohlodání polínka si chvilku šmátrala v puse a měla jsem pocit, že si možná zarazila třísku, ale pak se pohodlně natáhla na záda a určitě ji nic nebolelo.

No a Kiburek je prostě Kiburek. Nemůžu z něj spustit oči. Po obědě se návštěvnický prostor hodně zaplnil. Lidi stáli před skly i ve třech řadách a tak jsem musela docela dlouho čekat, než jsem se opět dostala někam, kde jsem viděla a mohla fotit. Ale stálo to za to a Kiburi mě odměnil řadou ksichíků a kulením očiček.

Skoro jsem ani nezaznamenala Shindu. Byla v klídku, ležela si na zádech a nejvíc mi u ní utkvělo v paměti, jak si depílovala svůj vlastní porost na hlavě a s chutí ho pojídala. Prostě je to gurmánka.

A Richard, ani ten dneska nikoho nehonil, nikoho nevychovával, evidentně byl spokojený s polínkovým přídělem a dobrá nálada mu zůstala po celou dobu.

Jedinou vadou na kráse byla moje chřipka nebo co to na mě skočilo, ale i tak jsem si návštěvu krásně užila. U Gastona jsem si pak dala horkou bramboračku a při pohledu na rozkvetlý kočičky se mi zvedla nálada ještě víc. Snad to jaro už opravdu přijde.

Tatu

Tatu

Shinda a Tatu

Shinda a Tatu

Kamba

Kamba

Bikira

Bikira

Richardovy nehty coby nástroj k vydlabávání rozinek

Richardovy nehty coby nástroj k vydlabávání rozinek

Trpělivá Kamba a hladový Tatu

Trpělivá Kamba a hladový Tatu

Kijivu a kouzelný Kiburkův výraz

Kijivu a kouzelný Kiburkův výraz

Sladký Kiburi

Sladký Kiburi

Zřejmě budoucí klavírista Kiburi

Zřejmě budoucí klavírista Kiburi

Únor 2011

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page