Krásné třetí narozeniny, Nuru

Pomalu se blíží konec roku a Gorilkovi se chytají za hlavu. Nestačí, že v půlce prosince slaví narozeniny sice už čtyři roky odejitá, ale pořád dcera, půvabná slečna Moja, že se každý rok s urputnou pravidelností vracejí Vánoce, ale navíc už třetí rok se k těm dvěma veselicím přidávají i narozeniny zatím posledního synka Kijivu a Richarda, světýlka Nuru. Ale co s tím už nadělají, prostě datum, ve kterém jsou tři dvojky, 22.12., bude už pořád znamenat narozeninovou oslavu tohoto úžasného goriláčka. A že si ji zaslouží, to je víc než jasné.

Byl to totiž právě on, kdo svým narozením před třemi roky, v roce 2012, přinesl radost do přetrvávajícího smutku po odchodu velkého brášky Tatunka na obláček. Gorilkovým už ale dochází fantazie, co by se po tolika oslavách všech ratolestí dalo pro nejmladšího synka vymyslet. Prvně ho trochu poškádlili jen kouskem adventního věnce, ale nakonec snad byla spokojenost na všech stranách.

PŘEJI TI JEN TO NEJHEZČÍ, MILÝ, OKOUZLUJÍCÍ NURU. AŤ JE VE TVÉM ŽIVOTĚ HODNĚ SVĚTLA A NOSÍŠ VŠEM RADOST TAK, JAK TO UMÍŠ.

Nuru a jeho třetí narozeniny

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page