Dvojkové narozeniny pánů Tana a Richarda

To se to letos u Gorilků krásně sešlo. Tak, jak si taťka Richard nadělil před dvěma lety k dvacetinám čokoládové miminko, tak teď spolu oslavují dvojkové výročí. Teda ne že by je slavili spolu, taťka Richard je přece v Praze a čokoládový chlapeček je ve Stuttgartu, ale tady, na svém gorilčím blogu, je můžou klidně oslavit společně.

Richard oslaví 9. listopadu 2013 svých 22 let a Taníkovi jsou 8. listopadu 2013 už celé 2 roky. Dva roky už sledujeme tohle naše gorilí děťátko prostřednictvím fotek a videí a v duchu si přejeme, aby tady ten krásný Tano mohl být s námi. Jenže pokaždé se všechno nepovede tak, jak bysme chtěli. Tak moc jsme všichni trpěli, když tohle čerstvě narozené miminko leželo ve slámě a nikdo ho nechtěl, když tam plakalo a občas mu z té slámy vykoukla nožička. Moc jsme se báli o jeho osud, ale náš milý Pátý bojovníček se nevzdal, zkusil svoje štěstí u náhradních člověčích mamin a tak mu dnes můžeme se spoustou lásky, něhy a taky trochou lítosti popřát.

Krásné narozeniny, Taníčku. A ať jsou i tvoje další roky stejně veselé a spokojené, jako ty první dva, i když to na krásný život ze začátku vůbec nevypadalo.

A krásné narozeniny i tobě, náš spanilý taťko Richarde. Díky za to, že umíš produkovat tak krásný mláďátka a že jsi prostě náš.

Dopisů k narozeninám se ujali Nuru a Kiburi, protože tihle dva kluci si přece nemůžou nechat nic ujít a nechtějí ani u ničeho chybět. Ale s podpisy a přáním toho nejlepšího oběma oslavencům se samozřejmě přidala celá rodina.

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page