Kiburkovi jsou 3 roky

Mladý pan Kiburi toho zažil za svůj poměrně krátký život už opravdu hodně. Od jeho narození se přece událo tolik událostí! Když byl ještě úplně maličký, přijela ke Gorilkovým nová teta a po čase se jí narodilo miminko, které ale jak rychle přišlo, tak i rychle odcestovalo k člověčím mamkám do školky v Německu.

Potom zničeho nic zmizela ségra Moja a Kiburek si marně lámal hlavu, kam se asi mohla vypařit. Ještě že mu mamina a tety objasnily, že se mu sestra provdala do Španělska a má se tam moc dobře.

Jenže potom přišla velikánská rána, kdy Kiburek ztratil svého nejlepšího kamaráda a brášku Tatunka. To bylo moc zlé. Najednou zůstal úplně sám a neměl na hraní ani ségru, ani bráchu a určitě mu bylo po obou moc smutno, stejně jako ostatním v rodině.

Mamka se na jeho trápení už nemohla déle dívat a tak mu pod stromeček, dne 22.12.2012, nadělila úplně nového brášku, který byl sice na dovádění ještě trochu mrňavý, ale hlavně, že už Kiburek zase nebyl sám.

Jenže ani to ještě nebylo všechno. Po Vánocích se mu jen tak, zničeho nic, na nějakou dobu odstěhovala jeho milovaná teta Kamba a i když ji Kiburek mohl alespoň přes mříž navštěvovat, nebylo to vůbec ono. Chyběla mu její náruč a její pohlazení a tak když se mu pak zase vrátila, mohl se z toho samou radostí dočista ukotrmelcovat.

No a ta úplně nejčerstvější změna? Kiburek se dne 16. dubna 2013 stal strejdou, jeho sestra Moja porodila nádherné gorilátko a tak mu o tom ještě stihla připsat dovětek do narozeninového dopisu, který už byl málem odeslaný.

Zdá se, že těch změn bylo na tříletého špunta trochu hodně. Ale naštěstí náš Kiburek je veselý, milý a chytrý goriláček, který se tím vším propracoval stejně tak úžasně, jak úžasný je sám. A i proto ho mají všichni tak rádi.

Milý Kiburku, přeju ti k tvým třetím narozeninám, aby všechny další změny, které do tvého života určitě ještě přijdou, byly jenom radostné a příjemné a aby z tebe vyrostl nádherný gorilí kluk. 

Tvoje hudební narozeninové albíčko máš tady. 

Kiburkovo album ke 3. narozeninám

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page