Jak si Shinda užila 24. narozeniny

Haló haló! U Gorilkových se chystá další narozeninová oslava. 14. června před dvaceti čtyřmi lety se totiž narodila malá gorilka, která dostala jméno Shinda a dneska tedy bude slavit svoje narozeniny velevážená, vyrostlá a urostlá, zkrátka milá teta, paní SHINDA GORILKOVÁ.

Mám ji moc ráda, tuhle tetu. Nejen proto, že pořád marně čeká na toho svého námořníka a že jí Osud zatím nedopřál její vlastní vysněné mláďátko, ale i proto, že je trochu jiná než ostatní. Možná nemá půvab Kijivu, ladnost Bikiry a laskavou tvář Kamby, ale srdce má stejně velké jako ostatní. Navíc je svérázná, nebojácná, je s ní legrace a už mockrát prokázala, jak je chytrá a v mimořádných situacích pro celou rodinu Gorilkových užitečná. Má charakter a velkou osobnost a někdy působí jak trochu přerostlé dítě. Dokáže se úžasně rozdivočit při hraní se svými synovci a ti ji za to milují. A to tak, že se letos Kiburi a Nuru rozhodli dát tetě fakt parádní dárek.

No, jen se podívejte, jak se ti dva kluci s celou rodinkou vytáhli. Ale neptejte se mě, kde na to vzali, protože to sama nevím.

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page