Odlet slečny Moji Gorilkové za ženichem Nikym do Španělska

Milá Mojinko,

29. listopadu 2011 přišel den, na který se asi nikdo netěšil, ale který jednou přijít musel a ty definitivně opouštíš svoji rodinu a taky svoje fanoušky, kteří tě tak moc milují. Za sebe ti slibuju, že v mém srdci už napořád zůstaneš jako první gorilka, do které jsem se zamilovala na první pohled. Hlavně tobě vděčím za celý tenhle blog, za všechny rýmovačky a albíčka, které tady vznikly, za to, co jsem se o tvojí rodině, ale taky ostatních gorilkách dozvěděla a naučila. Nikdy na tebe nepřestanu myslet jinak než na NAŠI Mojinku.

Měj se ve světě stejně krásně, jako ses měla tady. Přeju ti, ať v Chelewě najdeš milou kamarádku, se kterou si občas zablbneš, protože i když je z tebe už velká slečna, na blbnutí máš pořád ještě nárok. Nadia ať ti nahradí tvojí maminku i milovanou tetu Kambu a ať je na tebe stejně hodná, jako bys byla její holčička.

A hlavně ti Mojinko přeju hodného nápadníka Nikyho. Ať je k tobě milý a zahrne tě něžnou nákloností a ať spolu jednou vychováte stejně krásné Mojinky nebo Mojánky, jako jsi ty sama. Buď hodně šťastná!

Goodbye Moja

Rozlučkové video pro Mojinku

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page