Události z pavilonu Gorilkových

Kijivu, Tatu a Kiburi

Kijivu, Tatu a Kiburi

Na narozeniny a Vánoce si Gorilkovi vyhradili extra rubriky, ale i tak jim pořád ještě zbyla fůra dalších událostí, které nashromáždili sem.

Klidně si je můžeme vyjmenovat - tak třeba jak rekonstruovali svůj byt. Nebo jak Tatu prožil svoje první Velikonoce.  A taky to, jak strejda Marek zapisoval první rok Tatunkových pokroků a vznikl z toho Deník gorilího kluka Tatu. Anebo jak se Marek oženil, to přece byla pro Gorilkovic rodinu veliká událost. A jak se jim nelíbily podzimní plískanice. Naštěstí do podzimu patří i Halloween a ten si Gorilkovi pěkně užili. Po Halloweenu tady byl Mikuláš. Gorilkovi počítali s tím, že návštěvou Mikuláše, andělů a hlavně čertů trošku napraví dva malé rošťáky, ale to jim krapet nevyšlo. No a velká sláva přišla, když celá rodinka založila kapelu The Gorillaband... Potom už bylo zase jaro a čekalo se, až se půjde ven a taky byl Apríl, kde se Moja, ale i Tatu pěkně vydováděli.

A po tomhle aprílu někdo z Gorilkových dostal ten nápad založit BLOG a tím vlastně odstartovalo tohle všechno, co tady je. Dál pak Mojčina umělecká duše zatoužila po nějakém divadelním kousku a tak vzniklo představení Šíleně smutná gorilka, kde samozřejmě Moja ztvárnila hlavní roli princezny. Následoval svátek zvaný Valentýn, kde opět na popud romantické Moji se celá rodina zapojila do výroby Valentýnských kartiček. Po narození Kiburka Gorilkovi upravili do gorilkovštiny lidové písničky, jaké znají všechny malé děti a tak vznikl Zpěvníček pro Kiburka. Taky nafotili svůj vlastní kalendář s průpovídkami na každý měsíc, aby si všichni zapamatovali, o čem ten který měsíc vlastně je. 

No a potom přišel den, kdy se Moja s rodinou rozloučila a odletěla za svým ženichem do španělského Cabárcena. Kiburi a Tatu ale na Moju při dalším Valentýnu nezapomněli a poslali jí do dálky valentýnské psaníčko. Jenomže pak v létě přišel ten strašný den, kdy Tatu přešel Duhový most a Kiburi byl na všechno sám. A zrovna když potřeboval někomu říct takové noviny, že mamka i Moja budou mít miminko. Proto o tom všem napsal bráškovi dopis na obláček. Pak i teta Kamba oznámila, že konečně bude nejenom tetou, ale taky maminkou. Bohužel to nedopadlo tak, jak si všichni přáli a tak Kambuška zůstala aspoň maminkou náhradní pro Kiburka, když mu původní maminku přebral nově narozený bráška Nuru. Kiburek se tety už vážně nemohl dočkat a musel se o to těšení se všemi podělit. 

V jednu dobu se pak v pavilonu děly divné věci. Tak třeba se zakázaly oslavy a to se Gorilkovým vůbec nelíbilo. Nelíbilo se to prvně taťkovi Richardovi a z protestu nechtěl odcházet do ložnice, takže Gorilkovi pak museli přebývat v neuklizeném obýváku. A pak se to nelíbilo oběma klukům, protože co si budeme povídat - žít mezi bobky by nechtěl přece nikdo. Takže prvně napsali taťkovi otevřený dopis a potom VELMI DISKRÉTNĚ sestavili tajný pamflet, který poslali samotnému Velkému Gorilákovi. 

Pak se ještě v jejich událostech přihodilo to, že Kiburi stonal a když se uzdravil, musel o tom přece poreferovat. Na samý závěr, jak už to tak u závěrů bývá, přišlo finále a rozloučení Gorilkových s veřejnými událostmi, ale teta Shinda tomu finále dala na frak, když úplně nečekaně předvedla, jak vypadá ZÁZRAK a přivedla na svět kouzelného goriláčka Ajabu.

No a to je tak v kostce všechno, tak si to pojďte společně s nimi projít.

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page