Tano a Richard už zase slaví, trojku a dvacet trojku

U Gorilkových se už zase narozeninuje a stejně jako vloni a předloni se narozeninuje rovnou dvojitě, i když jedna oslava je doma a ta druhá na dálku.

A kdože to takhle divně slaví? No přece náš milovaný goriláček Tano, který ve své gorilí školce ve Stuttgartu oslaví 8. listopadu už svoje třetí narozeniny, a o den později si narozeninově zahýří jeho krásný a mužný taťka Richard, kterému bude 9. listopadu 23 let.

Oslavy u Gorilkových jsou už pravda menší a skromnější, než bývaly. Hodně věcí se změnilo. Někdo odešel, někdo přibyl, tuhle se něco zakázalo, támhle se něco zrušilo... zkrátka, podtrženo a sečteno, zátky od šampaňského, neboli od čampáňa, jak někdy říká popleta Kiburi, už nelítají tak často a tak vysoko, jak by mohly. Ale Gorilkovic kluci, Kiburi a Nuru, jsou nad věcí a na tohle vůbec nedbají. Vědí, co se sluší a patří a oběma oslavencům napsali dopis tak, jak nejlíp uměli, od srdíčka a stručně, to aby zase taťku a Taníka nezdržovali od slavení dlouhými litániemi.

S oběma klukama chci popřát pánům Richardovi a Tanovi i já. Přeju jim jen to nejlepší, co může takové krásné gorilí džentlmeny potkat. Richardovi co největší pohodu v rodině, žádné starosti ani stresy, co nejmíň změn, které se občas přihodit musí, ale které pan Richard opravdu nemiluje a ať je tím nejlepším taťkou i manželem, kterého Gorilkovi mají.

Taníkovi moc přeju, ať je jeho další cesta životem šťastná a veselá, ať je spokojený všude, kam ho osud zanese a ať - až to přijde a bude muset ze školky odejít - opustí svůj dosavadní domov s kamarádem Okandou, kterého zná od svého narození. Když už teda ty člověčí tety s ním odejít nemůžou.

HODNĚ ŠTĚSTÍ VÁM OBĚMA, RICHARDE A TANO.

Taníčkovi k jeho 3. narozeninám poslala dopis a kupu hraček i jeho mamka Bikira. Tak moc by si přála vrátit čas zpátky a mít svého chlapečka u sebe. Vždyť teď už přece ví, co taková péče o miminko obnáší a taky ví, jaké to je, když z mrňavého miminka vyroste o fous a pak ještě o dva fousy větší lotrando. Jenže tohle její tříleté miminko jí už nikdo nevrátí a tak musíme krásné paní Bikiře držet palce, aby se na ni štěstí usmálo a jednou se dočkala svého dalšího Taníka.

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page