Kiburi slaví už 4 roky

Utekly už celé čtyři roky od toho krásného sobotního rána 24. dubna roku 2010, kdy paní Kijivu Gorilková přivedla na svět svoje třetí miminko. Ukázalo se, že je to zase kluk a později dostal jméno Kiburi. Je jasné, že se tenhle nádherný goriláček stal hned od prvního okamžiku miláčkem celé rodiny. V té době si ještě užíval náležité pozornosti i od svojí starší sestry Moji a brášky Tatunka, ale pak se začaly věci divně měnit a najednou byl Kiburi úplně sám, bez svých bezva kamarádů na hraní. Musel si pak počkat až na svého dalšího brášku, kterého dostal od Ježíška, když mu bylo dva a půl roku.

Prožil si toho za svoje čtyři roky už hodně, tenhle malý goriláček. Ale možná mu všechny ty zkušenosti, které ho potkaly, pomohly k tomu, že je takový, jaký je. Úžasný, veselý, přátelský, milý a milovaný.

Kiburku zlatý a čtyřletý, mám tě moc ráda a přeju ti, ať jsi ten nejšťastnější Kiburi, co kdy po světě chodil.

Hudební video s komentáři od samotného Kiburka a fotoalbum se všemi fotkami z videa je dlouhatánské, ale když už si s ním Kibísek dal takovou práci, tak si na něj najděte čas. Kibi za to uctivě děkuje. 

Kiburkovi ke 4. narozeninám

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page