Mojince je devět let

Páni a dámy, je to tak. Naše malá Moja už ZASE slaví narozeniny a tentokrát se jí osmička s dvěma bříšky změnila v jednobříškovou devítku. Ale vlastně, o loňských narozeninách měla přece Moja ty bříška dokonce tři - dvě v osmičce a jedno svoje, větší než kdy jindy. Schovávala v něm totiž svoji nádhernou holčičku, ze které už teď roste stejná neposeda, jako byla kdysi Mojka sama.

Holčičce bude pár dní po Mojčiných narozeninách 8 měsíců a pořád ještě čeká na svoje jméno. A tak na ni Moja volá tak, jak se to zrovna hodí. Někdy jí řekne ty moje princezno, jindy zase třeba čertice jedna, ale ono na jméně vlastně ani tak nezáleží, hlavně že na ni ta naše první gorilka volá s láskou. Zkrátka, z Moji se stala bezva máma a její malá Minimojka už teď roste do krásy, kterou zdědila nejen po mamince Moje a taťkovi Nikym, ale i po babičce Kijivu a dědovi Richardovi.

Rodina v Praze si na Mojinku samozřejmě taky vzpomněla, vždyť na ni vlastně myslí pořád. A jak už se pomalu stává zvykem, dopis pro svoji sestru Moju napsal milý Kiburi a ručku k dílu přiložil i Nuru, i když ten zná Moju zná jen z obrázků a vyprávění.

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page