Malé princezně je už jeden rok a dostala jméno Duni

Malá, krásná gorilka, dcerka naší slavné Moji a vnučka Kijivu a Richarda Gorilkových, slaví 16. dubna 2014 první narozeniny. Svůj první rok na světě prožila tak, jak to má být - obklopená láskou nejen svojí maminky Moji a taťky Nikyho, ale také dvou tet, Chelewy a Nadi. A nemohla si přát nic lepšího, než co se o půl roku později v její rodině přihodilo - narodilo se tam další gorilí miminko, chlapeček, kterého dodala právě teta Chelewa a s kterým si naše malá šéfová už teď krásně hraje a učí ho všelijaké holčičí věci, třeba jak se mají správně dávat pusinky, na to jsou totiž kluci někdy vážně nemehla.

Gorilkovi se na počest této slavné události sešli na valné hromadě a jak už bývá v téhle rodině zvykem, dopisu pro malou neteř se ujal Kiburek, ovšem zdatně mu přitom pomáhal bráška Nuru, protože i on je přece strejda.

Jenomže když kluci tohle přáníčko psali, nevěděli ještě, že Nemo už není žádná Nemo, ale že dostala jméno DUNI. A taky jak by to mohli vědět, copak těmhle goriláčkům někdo něco řekne? A nakonec, i kdyby to věděli, stejně by si mysleli, že to jejich jméno je hezčí. No ale aby nebyli za hlupáčky, tak do dopisu ještě honem připsali krátký dovětek...

Milá krásná princezno Duni, k tvým prvním narozeninám ti přeju, ať jsi pořád tak veselá a šťastná a ať si užiješ ještě spoustu legrace se svým o něco menším kamarádem. A těší mě, že jsi už konečně dostala pořádné gorilácké jméno. (protože co si budeme povídat, Nemo není jméno pro gorilí holku, viď?)

P. S. Fotky Duni jsou vypůjčené z internetu od španělských fanoušků.

Článek s fotkami o Duni na Idnes.cz

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page