Druhé narozeniny světýlka Nuru

Je tady zase konec roku a k němu budou už vždycky patřit narozeniny nejmladšího člena rodiny Gorilkových, roztomilého okatého goriláčka Nuru. Zatím poslední synek paní Kijivu a pana Richarda se narodil jenom dva dny před příchodem Ježíška, 22. prosince 2012 a letos oslaví už svoje druhé narozeniny. Svým narozením udělal tehdy velkou radost nejen svojí rodině gorilí i člověčímu světu, ale hlavně bráškovi Kiburimu, který si moc přál nějakého kamaráda na hraní. A to se mu splnilo, protože dneska už je z toho malinkého špunta krásný a šikovný rošťák, který se od bráchy rychle učí všechny neplechy a spolu tvoří dvojku komiků, na kterou se dá dívat klidně hodiny a stejně to nikdy neomrzí.

Gorilkovi moc přemýšleli, co nového se dá pro tohodle už čtvrtého potomka (a s Taníkem vlastně pátého) ještě vymyslet, aby to nebylo pořád to samé. Kiburek sice navrhoval, že mu napíše přáníčko, ale jen to se zdálo Gorilkovým málo. Proto si plivli do dlaní, vyďobali z velkého množství všech fotek obrázky malého oslavence z jeho druhého roku, zařadili je do skupin a sám Nuru se potom ujal průvodního slova, protože on přece musí ze všech nejlíp vědět, kdy a jak a proč taková situace na fotce nastala.

Nakonec z toho všeho vzniklo několikrát předělávané, velmi špatnou mluvou prokládané, ale ve finále k pocitu spokojenosti dotažené, obří hudební album. (A to jsem si vážně myslela, že Kiburkovo album ke 4. narozeninám už velikostně nic nepřekoná.)

NURÍSKU MILOVANÝ, UŽIJ SI TY SVOJE DRUHÉ NAROZENINY S CHUTÍ, RADOSTÍ A VE ZDRAVÍ A BUĎ POŘÁD STEJNĚ SKVĚLÉ SVĚTÝLKO NAŠE VYKULENÉ.

A na narozeninové Nurískovo video se můžete podívat tady.

Nuru a jeho druhé narozeniny

Latest comments

17.06 | 20:15

Jedním slovem nádherné a dojemné

13.06 | 21:28

Jo, to byly časy. Díky Haní

02.06 | 06:44

moc krásné... dojalo mě to... díky

31.05 | 11:02

Nádhera

Share this page